home.waarnemingen.prikbord+nieuws.activiteiten.afdeling.werkgroepen.links.
- Roden
instituut voor natuureducatie en duurzaamheid
        contact                    redactie                   zoeken
contact
redactie
zoeken

 

waarnemingen bekijken

 

waarnemingen inzenden

 

Waarnemingen

Contact met de Webredacteur:  E-mail    

   

Via deze pagina(s) kunt u niet alledaagse, opvallende of bijzondere waarnemingen uit natuur, landschap en leef-milieu aan ons doorgeven.

Het kan gaan om bijv. vogels, vlinders, insecten en andere dieren, of juist een opvallend of bijzonder gedrag daarvan. Maar ook rondom (de bloei van) bomen en planten en hun vruchten en zaden kunnen zich soms verrassende verschijnselen voordoen.  En dan zijn er ook nog de in het oog springende paddenstoelen. korst(mossen), orchideeën, varens en nog veel meer.

Hebt u vragen over zo’n interessante waarneming, wilt u weten wat u gezien hebt, of wilt u uw enthousiasme met anderen delen, dan kan dat via deze waarnemingen-pagina.

 

Stel uw vraag per E-mail en probeer daarbij zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven wat u gezien hebt; zijn er ook foto’s van gemaakt, maak dan direct gebruik van onze speciale inzend-mailbox (zie hiernaast). Als de kwaliteit van de foto’s voldoende is, kunnen met uw toestemming uw foto’s ook op deze waarnemingen pagina(s) gepubliceerd worden.

Zend niet te veel foto’s ineens in; max. ca. 10 Mb

 

Let op!!  Uit oogpunt van veiligheid en om spam-risico te reduceren, wordt (een deel van) het mail-adres van de inzend-mailbox regelmatig aangepast. Klik dus per verzending opnieuw op de inzend-link. Opslaan van dit adres in uw adresboek (voor later gebruik) is dus zinloos!