home.waarnemingen.prikbord+nieuws.activiteiten.afdeling.werkgroepen.links.
- Roden
instituut voor natuureducatie en duurzaamheid
        contact                    redactie                   zoeken
contact
redactie
zoeken
Lid of donateur worden

U kunt lid worden van de afdeling en/of werkgroep(en) wanneer u belangstelling heeft voor één of meer van de onderwerpen die vallen onder het brede aandachtsgebied van het IVN, te weten Natuur en Milieu. U hoeft niet a priori al over veel kennis te beschikken, omdat u dat gaandeweg kunt opdoen door deel te nemen aan de activiteiten van de afdeling of van de werkgroep(en).

Er worden door de werkgroep(en) geregeld cursussen gegeven, zodat u altijd wel ergens kunt inhaken. Is er al wel (specialistische) kennis aanwezig, dan moet u vanzelfsprekend niet schromen lid te worden.
Wilt U de afdeling echter alleen financieel steunen, dan kunt u donateur worden. Tegen een geringe donatie ontvangt U het afdelingsblad en kunt U andere voordelen tegemoet zien m.b.t. het (eventueel) deelnemen aan bepaalde afdelingsactiviteiten, zoals lezingen, excursies, e.d.
Wilt u lid of donateur worden, vul dan uw gegevens in op de aanmeldpagina.
Bent u al lid of donateur, maar wilt u uw inschrijf-gegevens (deels) aanpassen, vul dan uw wijzigingen in op de wijzigingspagina.

Lidmaatschap

Het (gewone) lidmaatschap van IVN-afdeling Roden bedraagt € 25,00 per jaar, samen met een huisgenoot-lid betaalt u € 32,50.
Leden ontvangen naast het eigen verenigingsblad van de afdeling
'PuurNatuur' in februari en september ook het landelijke IVN-kwartaalblad 'Mens en Natuur'.

Donateurs

Donateurs betalen minimaal € 10,- per jaar en ontvangen 2 keer per jaar het eigen verenigingsblad van de afdeling
'PuurNatuur'. Daarnaast zijn tal van activiteiten vrij toegankelijk.
  .

.