home.waarnemingen.prikbord+nieuws.activiteiten.afdeling.werkgroepen.links.
- Roden
instituut voor natuureducatie en duurzaamheid
        contact                    redactie                   zoeken
contact
redactie
zoeken
Werkgroepleden:
Felix van Dooren
Vacature(s)Redactie & Beheer
coördinator: Felix van Dooren (050-5032955 of  E-Mail )
Jaarverslag 2017 Webgroep

Wij proberen onze website actueel te houden en ons streven is er op gericht om een interactieve website aan te bieden die vooral onderhouden wordt door aangeleverde informatie van de werkgroep-coördinatoren en mensen die via de contactpagina vragen stellen of waarnemingen doorgeven. Ook is het heel effectief om de formulieren op de website voor het aanmelden van nieuwe leden en donateurs te gebruiken en om -indien van toepassing- wijzigingen door te geven. De beide formulieren vind je onder de knop 'afdeling'.

We willen graag dat het gebruik van onze website wordt geïntensiveerd maar het is niet gemakkelijk onze doelgroep te activeren. We blijven echter proberen de site te verfijnen en gemakkelijk toegankelijk te houden. Op zich is dat technisch gezien niet zo moeilijk, maar helaas lukt het ons toch niet altijd zoals we het graag zouden willen, omdat wij als webgroep op dit moment slechts uit twee personen bestaan en dat is eigenlijk te weinig om alles perfect in orde en steeds actueel te houden.
We kunnen daarom nog één of meer actieve leden gebruiken die toe willen treden tot onze webgroep. Mocht je willen weten of dat misschien iets voor je zou kunnen zijn, vraag er ons dan naar, zodat we nader kunnen toelichten wat een en ander precies inhoudt. Als je het leuk vindt en er enige 'feeling' voor hebt om met een computer te werken, bestaat er een goede kans dat het iets voor je zou kunnen zijn. Je bent dan zeker van harte welkom voor een nadere kennismaking met de problematiek.

Jannie Mulder, coördinator